Loja har ordet!

Alla inlägg under april 2009

Av Louise Bertilsson - 21 april 2009 12:28

Jahapp, nu sitter jag i personalrummet igen och har rast.


Nu är det strax dags att gå tillbaka till avdelningen och äta en apelsin. Läskande, nyttigt, uppfriskande och gott!


Jag har faktiskt blivit väldigt duktig på att äta frukt, minst 1 frukt om dagen, även helger. Men jag har mycket lättare att äta frukt på våren och sommaren. Den mörka delen av året är jag inte så sugen.. men 1 frukt om dagen ska man väl klara även då.

Av Louise Bertilsson - 20 april 2009 17:12

Det kom ingen hantverkare idag, men det finns en BRA anledning till det. Det var nämligen så att de hade tänkt komma hit på eftermiddagen idag, men eftersom vi inte skulle kunna gå på golvet i köket då när vi kom hem från jobben så bestämde de sig för att åka hit 2 gånger imorn istället.

Så jag är faktiskt inte ett dugg besviken på dem eftersom de hade en så bra anledning! De kommer ändå hinna bli klara till fredag sa de och då är det lugna gatan. För de har till fredag på sig, sen på måndag kommer målaren och tapetserar och då måste allt vara klart med golvet och kaklet. Men jag tror inte att det är några problem, de kommer hinna!

Av Louise Bertilsson - 20 april 2009 12:22

Det brukar vara roligt att komma hem efter jobbet, men idag ska det bli extra roligt! Spännande att se om hantverkarna har börjat greja och isåfall VAD de har gjort.


Det var förresten skönt att börja cykla till jobbet igen.

Nu är cykeln lagad, och jag är någolunda fri från förkylningen så nu är det dags att gränsla cykeln igen och ta nya tag.

Synd bara att stegräknaren inte gjorde några utslag när man cyklade.. men jag har hört att man får omvandla cykelturen till steg. Undrar hur man tar reda på hur man gör det då.


Just nu skulle jag bara vilja sätta mig ute på våran balkong i solen och läsa en bra bok. Men jag lär väl vara kvar på jobbet ett tag till antar jag.. Man lär väl fullfölja sin plikt även idag.

Av Louise Bertilsson - 19 april 2009 21:36

Nyss kollat på Wipeout.


Jobb imorn igen. Helgerna bara rusar iväg ju...


Måste nog kolla garderoben så att jag har en liiiiten aning om vad jag ska ha för kläder. Jag har i och för sig sovmorgon till 9 imorn så jag hinner vela lite då också faktiskt.

Men just nu är det inte det lättaste att kolla garderoben för det står nämligen en diskmaskin framför.. Hmm. Men jag får väl krångla mig förbi och fram.


Jag hittade förresten en stegmätare idag i en låda. Tänk vilka gamla skatter man kan hitta när man gräver lite djupare än vanligt. 

Satte genast på mig den och gissa hur många steg det har blivit idag!

Inte mindre än 10 285 steg har jag gått idag. Bra va?!

Riktlinjen är ju att man ska gå 10 000 steg på en dag, och jag klarade det! Jag har nog säkert gått minst 1 000 steg mer också eftersom jag inte hittade stegräknaren det första jag gjorde i morse. Så jag har hunnit gå runt en hel del i huset innan dess också.

Ska bli kul att se hur många steg det blir på en arbetsdag.



Dags att borsta gaddarna, sen är det sängen och boken som gäller. Känner för att läsa, har inte blivit så mycket av den varan idag.  


Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 19 april 2009 17:09

I natt vaknade jag av att jag hade sendrag i högra vaden. Det händer kanske 1-3 gånger varje år att jag får sendrag när jag sover, oftast är det på samma ställe också - vaden. 


Det gör fruktansvärt ont!


Jag har alltid svårt att veta vart jag ska ta vägen. Vill ju inte väcka Anders heller så jag försökte skrika tyst, men det är inte alltid så lätt.

Det slutade med att Anders vaknade och frågade vad jag höll på med. Jag svarade att jag har sendrag och då sa han typ "jaha".

Det är ju inte mycket för honom att göra åt det, bara att vänta ut det tills det slutar göra ont.


Sen när man ska stiga upp ur sängen så känner jag precis vart sendraget har varit. Det går knappt att sträcka ut benet för att det gör ont. Och nu i skrivandets stund spänner det lite fortfarande i vaden.

Av Louise Bertilsson - 19 april 2009 14:43

Nu har vi ett naket kök. Inte en enda pryl mer än spisen är framme. Inte nån diskmaskin, ingen kyl, ingen frys och ingen mikro. Snacka om att man blir förvirrad när man ska hämta nåt ur kylen.. Måste gå till vardagsrummet då ju, men det är inte så lätt att komma ihåg vart man ställde alla vitvaror..

Av Louise Bertilsson - 19 april 2009 14:14

Hunden Zeb har nyss varit och hälsat på hemma hos hunden Sassa. De har busat och busat och busat. Det lät nästan som att de dansade hundpolka, SÅÅÅ snabbt gick det i svängarna! Tassarna skuttade på i minst 200km/h.

Det finns ingen tvekan om att de hade roligt i alla fall.

Så nu vet jag 2 vovvar som är trötta och som behöver ladda batterierna lite!

Av Louise Bertilsson - 19 april 2009 10:17

...är att ha kylen och frysen, diskmaskinen samt matbordet i vardagsrummet. Vi kommer anamma detta inom ett par timmar eftersom vi måste se till att golvet är fritt i köket. Hantverkarna kommer ju imorn!

Vi ska även montera ner det sista från väggen så att tapetserarens jobb underlättas.


Jag säger som Gyllene Tider sjöng:

"Ingenting är som det ska, likadant från da´ till da´"

Tur att det bara är en tidsfråga tills det kommer bli i sin ordning igen! Nästa helg kommer vi kunna flytta tillbaka en hel del möbler för då ska golvet och kaklet vara klart.


ÅÅååååå, det ska bli såååå kul när allt är klart!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards