Loja har ordet!

Alla inlägg under mars 2009

Av Louise Bertilsson - 8 mars 2009 15:35

Ska strax lägga mig och fortsätta läsa, men först var jag bara tvungen att kommentera för tv-programmet Wipeout som har premiär ikväll kl 20.00 på kanal 5.


Wipeout är ett äventyrsprogram kanske man kan säga, eller? Undrar vad man annars ska kalla det... Det är iallafall en hinderbara av variant SVÅR, eller rättare sagt omöjlig, som deltagarna ska försöka ta sig igenom. Den gigantiska hinderbanan ligger utanför Buenos Aires i Argentina.


Mycket vatten, jättebollar, hala hinder, gegga och höjder som hela tiden försvårar.


I varje program är 8 svenskar med, både kända och okända. Ikväll är en av deltagarna rapparen Dogge, hehe.... undrar hur det kommer att gå för honom. Spännande.

Några av de andra kända svenskarna som ska vara med och tävla i hinderbanan är Tobbe-trollkarl, Kitty Jutbring som också dansade i Let´s dance, Jovan Radomir, Bingo Remér, Linda Rosing, Peter Swartling från dem gamla idoljuryn, och Loulou Lamotte som tävlade i Idol.


Jag tror att programledaren är Sofia Wistam om jag inte minns fel.

Av Louise Bertilsson - 8 mars 2009 12:28

Är sååå sugen på att ha en fondvägg när vi ska tapetsera om i köket. Fondväggen kommer att vara i trappen, mot det lilla rummet till vänster.

Tror att det kommer att bli kanon!


Nu är vi hemma hos mamma och pappa. Har nyss ätit mat. Behövligt. Jag var nämligen jättehungrig efter träningen. Vi började dagen med att åka till Nautilus för att träna. Körde hårt idag, så jag blev trött.

När jag skulle duscha stod jag i duschen en liten stund och stretschade benen. Tvålade in mig, och när jag skulle skölja av mig så var det bara iskallt vatten! Herregud, vad ska jag göra?, tänkte jag.

Jag hade inget val, så jag tog ett djupt andetag och trotsade det iskalla vattnet. Vad skulle jag ha gjort? Jag var ju tvungen att bli av med all tvål...


Efter en stund kom varmvattnet tillbaka igen, men då var jag ju redan klar.. typiskt att jag inte väntade en liten stund med att skölja av mig.. men det kunde jag ju inte veta innan.

Av Louise Bertilsson - 7 mars 2009 22:29

Nu har jag fått besök. Det är John Blund som är här med nattgruset. Såg nyss på tv, men ögonen bara föll ihop. Det är ett tecken på att det är dags att krypa till kojs. Men innan det är sovdags så ska jag läsa lite, men bara om ögonen tillåter. Ibland är jag så trött att jag inte har en aning om vad jag har läst, då kan man lika gärna lägga ner ju...


Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 7 mars 2009 17:22

Om jag ska vara riktigt ärlig så är det första gången nu under vintern som jag längtar till sommaren. Andra pratar om sommaren dagarna i ända, men jag har inte längtat en sekund förrän nu..


Vet inte varför jag blev att tänka på en varm utekväll på sommaren när man har semester.. Ingen tid att passa, bara vara ute och njuta så länge man vill. Att ha avnjutit en god grillmiddag med vännerna från Falun. Vi har gjort det förr och kommer göra det igen, i sommar hoppas jag! Då får ni komma hit och inspektera, då har det nog hänt en hel del här (både ute och inne).

Längtar.  


Gratängen i ugnen... måste titta till den nu..

Av Louise Bertilsson - 7 mars 2009 12:34

Igår fick jag massage igen.

Hela baksidan masserades. Skönt. Fick faktiskt inte ont efteråt den här gången, bra det!

Tjejen som masserade tyckte att jag var väldigt torr i huden, för oljan hon använde försvann på en gång.. Huden sög in snabbt.

Så hon rekommenderade mig att köpa babyolja som jag kunde smörja in mig med direkt när jag har duschat. Den ska nämligen smörjas in medan huden fortfarande är våt för att få bäst effekt, sa hon.


Sagt och gjort, jag köpte babyolja igår på Ica, 34 kr för en flaska på 200 ml. Vet faktiskt inte om det är dyrt, kände iallafall att jag var tvungen att prova.

Och idag har jag använt den för första gången. Blev väldigt len efteråt och jag hoppas att den i längden hjälper. Men det borde den ju göra eftersom det är olja. Det stod på flaskan att den är 10 gånger effektivare än vanlig hudkräm, så jag håller tummarna.



Anders har precis åkt iväg för att tvätta UFS (bilen). Herregudars vad skitig den blir i det här väglaget. Det är ju nästintill omöjligt att hålla bilen ren den här årstiden..

Medan jag är själv hemma passar jag på att spela lite "Louise-musik". Det gäller att ta tillfället i akt å passa på när man är själv =)

Av Louise Bertilsson - 7 mars 2009 11:01

Jag och Anders var nyss till en golvfirma i Morgårdshammar och lämnade in en ritning på huset så att de kan göra offert på det vi vill ha hjälp med.


Nu har vi kommit till det stadiet där vi har valt ut 2 kakel som vi väljer mellan. Tror vi iallafall. Det KAN ju fortfarande komma fler alternativ, men som det känns nu är det 2 som känns aktuella. Frågan är bara vilken som är bäst och snyggast?


På vägen hem åkte vi till slalombacken i Smedjebacken för att kolla lite.

Jag har aldrig varit där förut så det var kul att kika hur det såg ut.

Jag har lite funderingar på om vi ska åka nångång, men backen såg väldigt brant ut.. undrar om det finns nån barnbacke man kan börja i eller om det är pang på den branta backen direkt?

Av Louise Bertilsson - 6 mars 2009 21:58

Singing bee, ett musikprogram på kanal 3 där det gäller att sjunga rätt text, inte att det ska låta bra.. ett underhållande program där ens egna kunskaper sätts på prov.

Av Louise Bertilsson - 6 mars 2009 17:49

Kom nyss hem, har varit i Ludvika å klurat på kakel, tapeter och golv till köket. Igen. Man kan nog aldrig titta för mycket verkar det som... Det kommer alltid upp en massa alternativ som kan funka och som är snygga och inte alltför dyra.. Och servicen på Bergslagens golvservice är väldigt bra (iallafall av han vi har pratat med de 2 gångerna vi varit där).

Det gör ju att helhetsintrycket blir väldigt bra!

Han servar och hämtar prover, matchar och står i. Perfekt!


När vi stod där å klurade, så kom det in 2 kändisar genom dörren, nämligen min mamma och pappa! Det var roligt, för då kunde de säga vad de tyckte om våra hittills gjorda val. Eller funderingar, kanske är mer närmare sanningen. De verkade tycka att det såg bra ut, eller vågade de inte säga nåt annat kanske. Hehe =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards